YAZZ HAIRISSA TAPAHTUU

KOKO TIIMI KOULUTTAUTUI LONTOOSSA vuoden 2016 lopulla! Toni&Guy sekä label.m 2016/2017 uudet hiusmuotikokoelmat ovat MAHTAVIA! Miehille ja naisille paljon uusia juttuja hiusten leikkauksiin ja värjäyksiin – kysy lisää seuraavalla käynnilläsi:)

LONDON FASHION WEEKEND / Yazzin Sirkku työskenteli syyskuussa 2016 ensimmäisenä suomalaisena London Fashion Weekendin backstagella – Toni&Guy label.m-tiimissä.

Syksyllä 2016 Yazzin Lyyra ja Irene pääsivät ensimmäisten joukossa Suomesta mukaan label.m LDP-koulutusohjelmaan, joka on jatkuva ja monivaiheinen. Siitä alkoi siis matka, joka tähtää label.m Product Expert titteliin ja tuo taas paljon uutta ja jännittävää mukanaan! Vain valikoidut kampaajat ympäri Suomen pääsivät Lontoon huipun Eamonn Borehamin koulutettavaksi ja lavalla nähtiin myös label.m Ambassador Sirkku.

/////

YAZZISTA NYT MYÖS MEIKKAUKSET !

Tiimin tuorein vahvistus Laura tekee parturi/kampaamo -töiden lisäksi myös meikkejä. Kysy ihmeessä lisää!

/////

/////

NYT YAZZISSA!

Lisää kampaamokäyntiisi ripaus luxusta. Valitsemme hiuksillesi sopivan label.m tehohoitokokonaisuuden, tarjoilemme erikoiskahvin/teen + herkun ja teemme kattavan hiuspohjahieronnan. Kysy lisää kampaajaltasi!

Yazz_luxus_800x800

///////

INSTAGRAM

Nyt voit käydä seurailemassa Yazzia ja Yazzin tiimiläisiä myös Instagramissa: @yazzhair @hairdosbylyyra @hairdosbysirkku @hairdosbyirene @laurembeauty

///////

HINNASTOMME ON UUDISTUNUT!

Uudessa hinnastossamme on kaksi leveliä; level 1 stylist ja level 2 stylist. Levelit perustuvat kampaajan kokemukseen sekä taitojen kehittämiseen erilaisissa koulutuksissa esim. Toni&Guyn koulutusakatemiassa Lontoossa tms. Kampaaja nousee sitä mukaa seuraavalle levelille, kun kokemusta karttuu ja mitä enemmän itseään kouluttaa vaativampiin tekniikohin. Näin kampaaja pystyy myös tarjoamaan asiakkailleen enemmän. 2 levelin tekijällä on edellytyksenä mm. Toni&Guylla käyty Creative Cutting&Colouring-koulutus. Mitä enemmän on kokemusta sekä panostusta koulutustaustaan – kokonaisuuksien luominen asiakkaille on monipuolisempaa sekä teknisempää. Löydät henkilöstö-osiosta, tekijän profiilista minkä levelin stylisti on kyseessä.

  •  
  •