img_4866

Sirkku Lampiniemi

parturi-kampaaja, label.m ambassador, level 2 stylist

Hiuksia olen värjäillyt ja leikkaillut sekä kaikkea mahdollista niiden kanssa touhuillut vuodesta 2001, jolloin valmistuin. Yazz Hair siirtyi omistukseeni 2007, tämä oli elämäni yksi hienoimmista jutuista.
Toni&Guy sekä label.m-maailma ovat lähellä sydäntäni sekä suuri intohimoni. Vuoden 2014 alussa aloitin label.m Ambassador-koulutuksen Toni&Guyn akatemiassa Lontoossa.  Nyt työskentelen Yazzin ohella label.m:llä Ambassadorina esim. vieraillen label.m-salongeissa eri puolilla Suomea kouluttamassa ja inspiroimassa kampaajia label.m-tuotteiden käytössä.

Mielestäni kampaajan tärkein työväline on halu oppia koko ajan lisää uutta. Tässä työssä ei ole milloinkaan valmis, siksi olen jatkuvasti halukas oppimaan enemmän. Olen parhaimmillani haastavien kokonaisuuksien toteuttamisessa ja lähden innoissani mukaan myös ”hulluihinkin” juttuihin;) Parasta on kun asiakas luottaa työnjälkeeni ja antaa minulle vapaat kädet!

Suunnittelen ja toteutan myös hiuskokonaisuuksia erilaisiin kuvauksiin.

Syyskuussa 2016 tapahtui urani huippuhetki, kun pääsin London Fashion Weekendin backstagelle Toni&Guy/label.m-tiimin kanssa tekemään näytösten mallien hiuksia!

Mukanani Yazzissa pyörii myös silloin tällöin kaikkien lemppari Sani-koira <3

Työkavereiden mietteitä Sirkusta:

Ihana persoona, tarkka, asiakaspalvelun ammattilainen, tulee toimeen kaikenikäisten kanssa, rautainen, rohkea, periksiantamaton, kunnianhimoinen, innovatiivinen projektien kuningatar, tomera tehotyttö.