img_4866

Sirkku Lampiniemi

parturi-kampaaja, label.m ambassador, level 2 stylist

Hiuksia olen värjäillyt ja leikkaillut sekä kaikkea mahdollista niiden kanssa touhuillut vuodesta 2001, jolloin valmistuin. Yazz Hair siirtyi omistukseeni 2007, tämä oli elämäni yksi hienoimmista jutuista.
Toni&Guy sekä label.m-maailma ovat lähellä sydäntäni sekä suuri intohimoni. Vuoden 2014 alussa aloitin label.m Ambassador-koulutuksen Toni&Guyn akatemiassa Lontoossa.  Nyt työskentelen Yazzin ohella label.m:llä Ambassadorina esim. vieraillen label.m-salongeissa eri puolilla Suomea kouluttamassa ja inspiroimassa kampaajia label.m-tuotteiden käytössä.

Mielestäni kampaajan tärkein työväline on halu oppia koko ajan lisää uutta. Parturi-kampaaja ei ole milloinkaan valmis, siksi olen jatkuvasti halukas oppimaan enemmän. Olen parhaimmillani haastavien kokonaisuuksien toteuttamisessa ja lähden innoissani mukaan myös ”hulluihinkin” juttuihin;) Parasta on kun asiakas luottaa työnjälkeeni ja antaa minulle vapaat kädet!

Suunnittelen ja toteutan myös hiuskokonaisuuksia erilaisiin kuvauksiin.

Syyskuussa 2016 tapahtui urani huippuhetki, kun pääsin London Fashion Weekendin backstagelle Toni&Guy/label.m-tiimin kanssa tekemään näytösten mallien hiuksia!

Meidän kanssa Yazzissa pyörii myös useasti kaikkien lemppari Sani-koira <3

Työkavereiden mietteitä Sirkusta:

Ihana persoona, tarkka, asiakaspalvelun ammattilainen, tulee toimeen kaikenikäisten kanssa, rautainen, rohkea, periksiantamaton, kunnianhimoinen, innovatiivinen projektien kuningatar, tomera tehotyttö.