Persoonallinen ja nuorekas liike aivan Turun ydinkeskustassa

Yazz Hair on pitkään toiminut parturi-kampaamo Turussa, nykyisellä omistajalla jo vuodesta 2007. Liikkeessämme toimii tällä hetkellä neljä parturi-kampaajaa, joista jokainen tekee kaikkia parturi-kampaamoalan palveluja. Löydät meidät katutasosta Humalistonkatu 14:sta.

Olemme brittibrändi Toni&Guy:n perustaman eksklusiivisen label.m tuoteperheen Only-salonkikampaamo. Label.m Only-salonkina kouluttaudumme Lontoon trendien mukaisesti ja panostamme tuotetietouteen. Liikkeen omistaja on myös kouluttautunut label.m ambassadoriksi, joten kuulemme ensimmäisenä hiusmaailman uusista tuulista ja muotivillityksistä.

Yazz Hair kuuluu Suomen hiusyrittäjiin. Tämä mahdollistaa sen, että olemme aina ajan tasalla alaamme liittyvistä tapahtumista ja muutoksista.

Koulutukset ovat tärkeä osa työskentelyämme, joten olemme koko ajan tietoisia siitä, mitä hiusmuodissa milloinkin tapahtuu ja

miten toteuttaa ajanhenkiset hiustenleikkaukset ja -värjäykset.
Kerromme mielellämme hiusmuodin ajankohtaisimmista trendeistä ja toteutamme niitä pelottomasti asiakkaillemme.

Parturi-kampaamo Turku - Yazz Hair

Meille on tärkeää, että palvelemme jokaista asiakastamme yksilöllisesti, varaamme riittävästi aikaa suunnitteluun, toteutukseen ja viimeistelyyn.

Asiakasta kuuntelemalla ja omia näkemyksiämme ehdottamalla löydämme varmasti yhteisen sävelen.

Palveluihimme kuuluvat:

  • hiustenleikkaukset
  • hiustenvärjäykset
  • hiustenpidennykset
  • ripsien- ja kulmienvärjäykset
  • kihartamiskäsittelyt
  • juhla- ja hääkampaukset